Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor

Mini 30 Pin Bluetooth 5.0 A2DP Muzica Receptor Wireless Audio Stereo Bluetooth Adaptor Pentru Bose Sounddock II 2 IX 10 Difuzor

18.23lei 11.67lei
In stoc
f1115

Etichete: qc35, bose, bose căști setul cu cască, 30 pin bluetooth adaptor, bose soundsport, LDAC, bluetooth pentru calculator, un mouse și o tastatură pentru mobil, audiocast, se adapteze bluetooth.

 • Pachet: No
  Tip Wireless: bluetooth
  dropship picătură de transport maritim: Suport
  Suport De Înaltă Definiție: Nici unul
  WIFI Standard: Nici unul
  Suport Card De Memorie: No
  Interfață: USB
  conținutul: AUDIO
  Suport AAC: No
  Pistă De Sunet: Single
  Nume De Brand: int cutie pro

  Descriere:

  Caietul de sarcini

  Caracteristici ale produsului.

  1: Transforma Non-difuzor Bluetooth cu 30-pin comun conectorul într-un difuzor fără fir Bluetooth, în mod liber și de a asculta melodiile preferate (Dacă vă cere o parolă, introduceți "0000").Apoi puteți elibera iPod-ul pentru totdeauna.

  2: Nici o baterie în produs, Putere de 30-pin dock speaker, operație Simplă; Plug and play.

  3: Suport A2DP V1.2, compatibil cu toate A2DP transmițător Bluetooth stereo adaptor (inclusiv telefoane mobile de orice versiune de Bluetooth sau orice sistem de operare, sistem Android sau IOS), nici orice alte murdar liniile din lume.

  4: Portabil și mini dimensiune, lumină și la îndemână.

  5: în mod Liber și fără fir pentru a asculta muzica; distanta de Lucru este de nu mai puțin de 10 metri (30 de picioare)

  6: Înalt Versiune Bluetooth 5.0 Chipset, de cristal, Muzica de calitate, vă ajută să vă bucurați de plăcerea de cristal de redare a muzicii.

  Cum să utilizați?

  1. Conectați Bluetooth receptor în 30 de pin difuzor de andocare în direcția cea bună, dacă nu este nimic de putere în mod automat, vă rugăm să introduceți ștecherul într-o altă direcție.

  2. Activați funcția Bluetooth de pe telefonul mobil

  3. Căutare Binyeae și cuplul la ea.

  4. Dacă asociat cu succes, puteți reda muzica preferată wireless.

  Caietul de sarcini:

  Detalii produs

  Versiune Bluetooth : Bluetooth 5.0 + EDR, Clasa II

  Baterie: Baterie, Nu este nevoie de a Percepe, de a Utiliza Plug

  Profilul Bluetooth de: A2DP v1.3

  Muzică În Format de Codec de: AAC, MP3, SBC

  Bluetooth Gama : 10 metri

  Port : 30 SpilleFemminileDocking Port Audio

  Bluetooth frecventa de 2 2.402-2.480 GHz

  Produs dimensiune: 46.0 * 37.7 * 8.9 mm

  Net greutate: 11.9 g

  Material: ABS + PC

  Compatibil lista: Bose SoundDock Portable Sistem de Muzică Digitală ; Bose Sounddock II Sistem de Muzică Digitală ; Bose SoundDock 10 Sistem de Muzică Digitală

  Incompatibil Lista Bose SoundDock Sistem De Muzică Digitală

  Pachetul Inclus:

  1*Adaptor Bluetooth

  1* Manual De Utilizare

  Note:

  Atenție:

  1) Acest bluetooth de 30 de pini adaptor NU este pentru utilizare, pentru diferite design de circuit de 30 de ace de andocare.

  2) în Cazul în care vorbitorul modelul NU este in lista de compatibilitate, sau difuzorul este în lista de prețuri, vă rugăm să Snowden anchetă pentru găsirea unei soluții înainte de a cumpăra, pentru a evita dispute sau reciprocă pierdere de timp sau economie.

  3) vă Rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV, dacă sunteți mulțumit cu acest produs, si sa CONTACTATI VANZATORUL ÎNAINTE de a deschide un litigiu sau de a părăsi feedback-ul neutru sau negativ, feedback-ul.Nu lăsați feedback-ul negativ îngroape acest produs excelent.

  4) Acest Adaptor Bluetooth nu funcționează pentru Bose Sounddock Sistem de Muzică Digitală, PerBose Sounddock Sistem de Muzică Digitală。

 • Recenzii (1)

  • Soktoeva T

   As described. I use it in a Sony iPhone attachment to a digital media port. Works well. Would recommend.

  Scrie o recenzie

Produse similare