Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC

Dragon Caz de Telefon Caz Pentru Huawei Honor 7, Un 8 X S 9 X 10 m Lite 20 S 30 Pro Lite JOC

12.55lei 6.77lei
In stoc
f1130

Etichete: xs push pop caz.

 • Greutate: suplu
  Vanzari: Cu ridicata și cu amănuntul
  Design: Simplu
  Origine: NC(de Origine)
  Compatibil Marca: Huawei
  Elemente de Design: Tendință de moda drăguț personalitate rece
  Caracteristici: Negru moale din silicon TPU
  Calitate: Calitate de TOP
  Material: TPU Cauciuc
  Grosime: Subțire (0.8 mm-1mm)
  Protecție 1: Picătură de rezistență
  ory: Potrivit pentru Onoare seria de telefon mobil caz de vânzare
  Culoare de frontieră: negru
  Tip: Pe jumătate înfășurat Caz
  Protecție 2: Camera convex buze 0,2 mm

  BUNA Draga mea !!Bine ati venit la meu shope

  ★ Vânzător Instrucțiuni : Avem produse de Calitate cu cel mai mic preț posibil.Ne sunt situate în cea mai mare piață de electronice din China.Avem unică de avantaje geografice și prosperitatea comerțului exterior.PRET DE FABRICA!Noi avem propria noastră fabrică mare și poate produce în mod independent.Care este motivul pentru care preturile noastre sunt foarte competitive.Pentru a menține controlul de calitate pe care noi inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere.Toate produsele sunt 100% noi si verificate.

  ★ Despre noi produse : Deoarece este nou produs,cumpărătorul poate să nu fie la ușurința cu nr. de referință fizice.Vânzătorul recomandă să se poate referi la Evaluarea și imagini de alt stil cumpărători din același material în magazin.

  ★ Caracteristici: despre Negru Moale caz : frumos, se simt bine, puternic anti-capacitatea de toamna.

  - 100% original, nou, de înaltă calitate.

  - Perfect conceput pentru Telefonul Mobil iphone. - De înaltă calitate de protecție caz,de Moda si a fost frumos. - Protejați telefonul împotriva abraziunii și acoperi urme de zgârieturi, praf, amprente.

  - Ușor de instalat și de a elimina.

  - Produse de calitate cu cel mai mic preț posibil.

  - Exprima-te prin personalizarea telefonului și de a face iasă în evidență.fiecare schimbare de zi un singur stil pentru a se potrivi starea de spirit diferite.

  - Permite accesul la toate porturile, senzori, și intrări. - Perfect pentru a utiliza în orice activități în aer liber sau de călătorie pentru a proteja telefonul.

  ★ Despre Transport :

  Dragi Prieteni, vă Rugăm să vă Scrieți Numele Complet Și Tthe cod Poștal, În Ordinea din Cauza Politicii Țării, vă Mulțumesc!

  1. Normală a timpului de transport nevoie de 25 la 60 de zile.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să nu deschizi disputa, și vă rugăm să ne contactați,vom prelungi termenul de livrare pentru tine .

  2.Timpul de livrare a comenzii va varia în funcție de logistica viteza de livrare din diferite țări și regiuni 3.Dacă pentru prețul total nu se poate urmări după ce coletul a plecat din China. 4. Dacă ai nevoie din plin de urmărire ,vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail "sau "Fishkings.ro Metoda Standard", și să plătească bani în plus pentru urmărire. 5. Federația Rusă Cumpărător Să Acorde O Atenție Vă Rog !Vă rugăm să oferi receptorului plin numele real în ordine.În caz contrar,noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de informații lipsă!Multumesc!!!!!

  Despre ambalare :Special spumă pad pentru telefon mobil caz, are un excelent efect de protecție.

  Dacă găsiți că ambalajul este deteriorat sau care produsele sunt deteriorate în timpul semnării, vă rugăm să luați o fotografie și să contactați serviciul clienți în timp.Potrivit reale de deteriorare a bunurilor, va vom oferi o compensație corespunzătoare.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare