Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie

Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace Din Oțel Inoxidabil Lingura De Titularul Oală Capac Raft, Raft Pentru Vase De Gătit Pan Cover Stand Accesorii De Bucatarie

14.76lei 10.33lei
In stoc
f1215

Etichete: ghiveci acoperă, în picioare de acoperire oală, 23 de acoperire oală, stand acoperă oala, sticla de acoperire oală, plantarea de acoperire oală, acoperi oala se ocupe de, capac vas verde, elastic de acoperire oală, capac vas rotund.

 • Pan Cover Stand: accesorii de bucatarie
  Origine: NC(de Origine)
  Tacâmuri Raft Pentru Vase Raft: Vasul Suport Capac
  Rafturi De Bucătărie: Bucătărie Organizatorii Raft
  Material: Plastic
  Bucătărie Organizator Suport Pentru Capace: Lingură Din Oțel Inoxidabil Suport
  Nume De Brand: dozzlor
  Capac De Oală Raft: Raft Pentru Vase De Gătit

  Dimensiune:170*120*95mm

  Culoare: gri/alb

  Material: ABS

  Greutate: aprox 75g

  Lista de pachete:

  1*placa de scurgere rack (Neasamblate)

  1*manual de utilizare

  Note:

  1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

  2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  Descritpion:

  1. Funcții Multiple: poate fi folosit ca o farfurie suport sau suport pentru capace sau placi de taiere de stocare, farfurioare, foi de copt și tăvi, cești, pahare, placi de taiere, boluri și așa mai departe.

  2. Material: realizate din material ABS netoxic, inodor, nu este ușor să prindă mucegai.Nu crack și deformare.

  3. Bun organizator pentru bucătărie: țineți capacul de la oala sau celelalte pentru acces ușor și de a salva o mulțime de spațiu, ține-ți dulap de bucătărie curat și organizat.

  4. Poloneză finisaj: smooth și nici o zgârietură la mână.

  5. Instalare: poftă de mâncare cuie în rafturi laterale.

  6. Neasamblate: vine cu 4 bucati piese, două rafturi și două cuie, fiecare raft avea două găuri.

  7. Ușor de curățat: folosiți un prosop uscat sau un prosop umed pentru a șterge raft după spălare și apoi se lasă la raft într-un spațiu deschis în aer după curățare.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare