Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere

Din Lemn Masiv Suport De Telefon Amplificator Universal Portabil Fizice Difuzor Amplificator De Sunet Suport Desktop Stand Suport De Prindere

22.96lei 13.76lei
In stoc
f168

Etichete: telefon ceas de andocare lemn, prindere telefon, prindere telefon degetul, sunet muzical amplificator, cu ochiuri de lemn sta, suport de telefon de birou maro, busteni de lemn sta, coloane de lemn amplificator, amplificator picioare, kajal.

 • Suport: Picătură de transport maritim / en-Gros
  Incarcator: No
  Caracteristici: Nu Caracteristici
  Compatibil Marca: Universal
  Type2: Mini Universal Telefon Portabil Stand
  Tip: Birou De Titular, Din Lemn Masiv Suport De Telefon Mobil
  Type4: Telefon mobil suport de birou
  Type3: Difuzor Amplificator De Sunet Suport
  Origine: NC(de Origine)
  Numărul De Model: Titularul De Telefon Mobil
  Are Difuzor: No
  Nume De Brand: Rondaful

  Titlul .row-height { overflow: hidden; } .rând-element-wrap{ width:32%; height:400px; plutească:stânga; box-dimensionare:border-box !important; padding:5px 5px 5px 0; margin-bottom:10px; } .rând-element{ width:100%; height:100%; position:relative; } .row-height-element{ width:calc(100% - 20px); height: 100%; box-shadow: 6px 7px 30px -5px rgb(211,213,212); } .rând-img-element { înălțime: calc(100% - 60 pixeli); } .rând-prețul{ înălțime:60px; padding:15px 12px; box-dimensionare:border-box; font-size:16px; } .rând-prețul>div{ margin:10px 5px 0 5px; font-size:16px; } .rând-cumpara-acum { position: absolute; dreapta: 5px; jos: -20px; latime: 60%; background: rgb(254, 74, 46); box-dimensionare: border-box; text-align: right; } .cumpara-acum-wrap{ display:inline-block; înălțime:32px; line-height:32px; padding:20px 10px; } @media screen și (max-width:414px){ html,body{ width:100% } .rând-element-wrap{ width: 50%; height:300px; } .rând-prețul>div{ font-size:12px; } .rând-cumpara-acum{ padding:5px 0; position:absolute; dreapta:5px; jos:-10px; } .cumpara-acum-wrap{ box-dimensionare:border-box; padding:3px 10px; } .cumpara-acum{ width:100%; height: 100%; } } $ 19.52 $ 2.49 $ 8.08 IMAGE_URL4 $ 3.52 $ 11.68 $ 3.68 Descriere:

  1: Folosind echo rezonanță principiul de sunet pentru a asigura profund și puternic sunet de bambus material.

  2: Pune telefonul în slotul pentru card, sau mai bine să vă bucurați de muzică și să-l ușor pentru tine de a viziona video.

  3: Imitație de lemn de cereale manual amplificator de sunet, care vă permite pentru a partaja muzică prin pasivă de amplificare a sunetului.Incredibil de durabil și reproductibile din lemn de bambus aduce un stil relaxat în orice loc.Noastre pasive, amplificatoare sunt lucrate manual si au un aspect unic.

  4. Așezați telefonul pe verticală pentru a asculta muzica, citi o carte sau du-te on-line.

  5. Suprafață netedă și excelent atingeți pentru a proteja echipamentul de la zgarieturi si de alunecare.

  6. Nici baterie, nici o putere, este un cadou bun pentru cei care iubesc muzica.

  7. Cu funcția de amplificare a sunetului, se poate crește volumul de telefon difuzor de 10 decibeli, iar difuzorul de apel este limpede și clar.

  8. Poate fi folosit în interior și în aer liber, fără restricții locale.

  9. Potrivit pentru toate dimensiunile de telefoane mobile;

  Caietul de sarcini:

  Dimensiune: aproximativ 102*62*30mm/4.02*2.44*1.18 în

  Greutate: aproximativ 65g

  Dimensiune ambalare: aproximativ 105*65*33mm/4.13*2.56*1.3 în

  Greutate produs: despre 75g

  Culoare: roz / negru culoare nuc

  Lista De Ambalare:

  1*suport de Telefon de Amplificare a Sunetului

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

  numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

 • Recenzii (3)

  • Ryan Stimac

   Perfetti

  • Farshatv

   The sound quality is worse. From the iPhone it is better to listen simply on hands-free. But it is convenient to put on a stand.

  • Ignatyev Es

   Perfetti

  Scrie o recenzie

Produse similare