5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google 5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google 5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google 5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google 5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google 5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google

5W RGBCW Tuya Zigbee 3.0 Gu10 Smart LED Lumina de Noapte Becuri Casa Inteligentă de la Distanță APP Voce Activitatea de Control Cu Alexa Ecou de Start Google

60.68lei 34.00lei
In stoc
f212

Etichete: dimmer switch wifi, ios acasă de automatizare, acasă inteligent, tuay zigbee hub, termostat inteligent wifi, 2 echo dot, ușa tuya inteligent, tuya zigbee, gu10 led, zigbee.

 • Certificare: CE, EAC
  Camera Echipat: No
  Compatibilitate: Toate Compatibile
  Origine: NC(de Origine)
  Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  Numărul De Model: bec inteligent
  Nume De Brand: centechia

  Descriere:

  100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

  Nostru inteligent becuri cu led-uri sunt compatibile cu Alexa Ecou / de Start Google prin intermediul SmartThings hub sau Tuya Zigbee hub. - Lucrul cu Tuya App / SmartThings Aplicație de control.

  DIY Culoare: Alb, lumina calda lumina, lumină și întuneric de ajustare, 16 milioane de culori RGBCW plin de culoare reglabile,ușor de schimbat, de starea ta de spirit.Schimba orice cameră într-un ring de dans ,sau de a crea o atmosferă relaxantă și liniștită.Cum ar fi camera de zi, bucătărie, dormitor și așa mai departe.

  Timer/Program:Setați luminile pentru a activa on / off la un anumit timp.Cum puteți seta timpul de ciclu (24 de ore).Atunci lumina se va aprinde și se stinge în mod automat în fiecare zi.

  Muzica Sync.Luminozitatea de lumina poate fi schimbat cu ritmul de dumneavoastră preferat de muzică, de a crea o atmosferă relaxantă și liniștită.Funcție de grup.Controla toate luminile în același timp, prin crearea de grupuri și adăugarea de lumini în grup.

  16million culori pentru tine de a alege și de a face viața mai colorat

  Luminozitatea de lumina poate fi schimbat în sincronizare cu ritmul muzicii preferate.a crea o atmosferă relaxantă și liniștită

  Caietul de sarcini:

  De bază: GU10

  Tensiune de intrare: AC85-265V

  IP: 20

  Putere: 5W

  Lumeni: 400-460LM

  Pachetul Inclus:

  1*Smart LED Gu10 Bec

  1*Instrucțiuni

  Note:

  Acest produs trebuie să fie utilizat cu o poarta de acces

 • Recenzii (3)

  • Svetik Kalegina

   Wonderful, fast shipping, very good intensity and colors

  • Hlopchik738

   item do not delivered, AliExpress said it was delivered, dispute refused, I do not recommend this seller ! fraud. promised to sent wand deliver within 3 days, and it was never arrived.

  • Mishaxelos

   DO NOT BUY FROM THIS SELLER! This seller will not help you when there is any problem with the item.

  Scrie o recenzie

Produse similare