Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie

Automate Dozator De Pasta De Dinti Periuta De Dinti, Suport De Montare Pe Perete Suport Pentru Periuța De Dinți Storcator De Rafturi Baie Accesorii De Baie

33.96lei 20.37lei
In stoc
f226

Etichete: automat nespresso, tin automata, baie de produs, titularul periuta de dinti, apăsați tub, automat dozator de pasta de dinti, storcator manual, baie cabina de duș, suport metalic de perete, baie dozator de săpun și periuță de dinți titular.

 • Material: Plastic
  Origine: NC(de Origine)

  Caracteristici:

  1. Puteți elimina cu ușurință capacul pentru a înlocui pasta de dinți și curat-up, atunci când capacul este instalat, nu va cădea automat.

  2. A făcut din cea mai înaltă calitate plastic ABS material, care este atât de fiabile și durabile, puteți utiliza în condiții de siguranță.

  3. Automate de pasta de dinti dozatorul adoptă tehnologie vid , pompa de ultima picătură de pastă de dinți și pentru a evita contactul direct,Sejur economic și igienic.

  4. Minunat accesorii de baie să stea departe dezordine și bacterii.Stilul de viață Cool trend încurajează să trăiască mai bine.

  Culoare:Alb,Albastru,Roz,Gri

  Dimensiune:7.5 x 6 x 10 cm

  Notă:

  1. Real manuală de măsurare dimensiune poate avea unele erori.Dimensiunea reală este supus produsul real.

  2. Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot diferi de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

 • Recenzii (2)

  • Rebeccaadams84

   muy bien

  • Nastay381

   muy bien

  Scrie o recenzie

Produse similare