Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii

Noua Moda Matase de Gheață Ciclism Eșarfă Rapid de Uscare în aer liber Văl de protecție solară Respirabil Bandană de Echitatie-articole pentru acoperirea capului, Accesorii

25.01lei 12.50lei
In stoc
f242

Etichete: bandană albastră, bandana din bumbac, band merch, banzic, plasture, bandană bărbați, bandană roșie, batic bandana, bandană set, bandană fără sudură.

 • Origine: NC(de Origine)
  Tip De Element: Echitatie Eșarfă
  Material: Poliester

  Caracteristici:

  *1. Adopta plat tehnologia de cusut, cu bine hemming, nu este ușor să se deformeze, delicată și netedă.

  *2. Ochiurile sunt îngrijite, delicat, rezistent la uzura si durabil, moale la atingere, și nu irita pielea.

  *3. Agățat de ureche design-este foarte elastic, se potriveste la ureche, este confortabil de purtat, și este mai convenabil să-l ia în jos.

  *4. Matase de gheață rece tesatura are un bun efect de protecție solară și efect de ventilație, și se simte rece și confortabil atunci când poartă, fără sentiment sufocant.

  *5. Acesta poate absorbi sudoare în mod eficient și sudoare se evaporă rapid și este potrivit pentru călătorii și de echitatie.

  Caietul de sarcini:

  Materialul: fibre de poliester

  Culoare: culoare imagine (Ca în imagine)

  Dimensiuni: circumferinta superioara 50cm, lungime 48cm

  Greutate: aproximativ 20g

  Caracteristici: protectie solara/ultraviolete protecție/efect de răcire/în aer liber, călărie, etc.

  Aplicabile faptei: ciclism/sport în aer liber.

  Pachetul de conținut:

  Eșarfă * 1

  Notă:

  1. Toate imaginile sunt profesional cu coduri de culoare, dar, din cauza diferenței de lumină ambientală și echipamente de afișare setări, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și obiectele în sine, vă rugăm să înțelegeți.

  2. Datele sunt măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

 • Recenzii (1)

  • Fafeno4ka

   Good one! All good

  Scrie o recenzie

Produse similare