10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware 10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware 10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware 10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware 10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware 10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware

10buc Ușă Dop Cabinet Prinde din Oțel Inoxidabil Împinge Pentru a Deschide Atinge Amortizor Tampon Moale Liniștită, Aproape Magnetică Hardware

48.51lei 31.53lei
In stoc
f256

Etichete: cabinetul amortizor, ușa dulapului amortizor, amortizor usa, amortizor sertar, amortizor, tampon usa, cabinet mai aproape de ușă, cabinetul împinge, împinge ușa, ușa împinge pentru a deschide.

 • DIY Consumabile: Tigla
  Certificare: Nici unul
  Origine: NC(de Origine)
  Tip: Ușa Prinde & Mai Aproape De Ușă

  Caracteristici:

  1. Built-in de primăvară-încărcate piston, puteți pur și simplu apăsați pe ușa de la dispozitivul de blocare sau de deblocare cu un soft close tampon.

  2. Elimină necesitatea pentru mânere sau butoni.Creați curat, fără sudură uite de butoane.Potrivit pentru utilizarea cu balamale fără auto-închidere caracteristică.

  3. Acest impuls de a deschide sistemul face ușa aproape moale și complet și a avut o rezistent la Uzura garnitura de cauciuc.Îmbunătățită stil soft close tampon.

  4. Poate fi folosit în dulap, sertar și, de asemenea, un alt mobilier, nu este nevoie să instalați mânere, nu rupe aspectul de cabinet, se poate face bucatarie,dormitor si camera de zi arata mai curat și confortabil.

  5. Material: carcasă din oțel Inoxidabil+plastic ABS.Suprafață mată pentru o mai bună anti-rugină și coroziune-rezistent, durabil și robust pentru utilizare.

  6. Ușor de instalat și de utilizat: puteți instala ultra slim grevă fără șurub de foraj găuri folosind adeziv inclus.De asemenea, veni cu greva șuruburi.Fixare cu două șuruburi în partea de jos a suportului.Magnet sfat poate fi reglată la 3 mm, astfel încât să nu vă faceți griji dacă aceasta ar putea fi dificil de a localiza muntele exact.

  Caietul de sarcini:

  Material: ABS și oțel inoxidabil

  Dimensiuni: 96*25*12mm

  Culoare: Argintiu

  Caracteristică: Ideal pentru Dulap Usi, Sertare, Dulapuri Usi,Usa de Dulap etc.

  Pachetul Inclus:

  10BUC x Magnetic Ușă Prinde

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare