Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare

Leakproof Adeziv de Etanșare Adezivi de Etanșare rezistent la apa de Scurgere-capcană Agent de Reparații autorizat pentru uz Casnic Baie de Decorare

13.22lei 8.99lei
In stoc
f294

Etichete: harajuku sus, top y2k, unif, rezervor de top, top, halter top, crop top y2k, halter top y2k, crop top pentru femei, crop top.

 • Tip: Silicon
  Numărul De Model: Etanșare Puternic Inserați Codul
  Certificare: CE
  DIY Consumabile: Instalatii sanitare
  Origine: NC(de Origine)

  Etanșare Puternic Inserați codul Strat de Poliuretan Acasă Exterior Impermeabil Transparent Pereti Adeziv pentru Interior Baie Casa

  Caracteristică:

  1. Puternic de etanșare, care poate în mod eficient de etanșare cele mai multe suprafețe cu orice material imediat.

  2. Suntem încântați să vă ofere un produs care poate cu ușurință și instantaneu de etanșare și reparare rupt suprafețe.Această lucrare introduce inovatoare mașină de etanșare putere de lipire.

  3. Inovatoare de etanșare super glue este un program avansat de etanșare, care poate în mod eficient de etanșare și repararea suprafețelor deteriorate.Este un vopsit pe bază de apă de etanșare, care poate fi folosita pentru a izola o varietate de suprafete.

  4. Acesta oferă o bună tenacitate, dar are un sistem flexibil strat protector pe suprafața aplicată.Este etanș și poate fi folosit pe suprafete umede, cu mare rezistență a legăturii.Este transparent si are o non-îngălbenirea substanță.

  5. Ea are un puternic efect adeziv, care poate fi ușor și rapid de lipit pentru cele mai multe suprafețe să fie experimentat.Este util mai ales atunci când este nevoie de protecție.Acesta poate fi aplicat imediat și să ofere protecția necesară.

  6. Este adecvat pentru etanșarea rosturilor, golurilor și scurgeri și poate fi utilizat pentru toate materialele de construcții.Acesta poate fi aplicat la ambele vopsite și nevopsite suprafețe.

  Caietul de sarcini:

  Material: adeziv rezistent la apa

  Capacitate: 30g, 100g, 300g

  Sticla: 38.9 * 42.2 mm/1.53*1.66", de 55,7 * 60.2 mm/2.19*2.37", 75 * 85mm/2.95*3.34"

  Notă: Perie NU sunt incluse în lista de ambalare.

  Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  1 X Etanșare Puternic Inserați Codul

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare