20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM 20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM 20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM 20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM 20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM 20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM

20BUC Anti Muste fir de Pescuit din Oțel Sârmă din Oțel Lider, Cu Pivotare de Pescuit Accesoriu Bază de Plumb Lesa Fir de Pescuit 15CM-40CM

7.03lei
In stoc
f337

Etichete: clește de pescuit de pescuit, metal spinner, momeli de pescuit de apă sărată înghițitură, fishimg, nada spinnerbait, pește pivotant, finanțe unelte de pescuit, nada meredith, luminoase wobbler pescuit, nada rapala.

 • Eticheta produsului: fir de pescuit lider
  produs label3: oțel lider
  produs label6: linie de pescuit din sârmă de oțel lider
  produs label10: lesă de pescuit fir de lider
  produs label5: Sârmă de oțel lider
  produs label2: linie de pescuit lider
  produs label9: fir de pescuit din oțel oțel leade
  produs label7: liderul
  produs label8: lider cu pivotare 20buc
  Cantitatea: 1
  produs label4: Sârmă De Lider
  Categorie: Nada Accesorii
  Numărul De Model: Y1504
  Poziția: Ocean Beach Pescuit, Ocean Barca De Pescuit, LAC, Râu, Ocean Rock Pescuit, stream, Rezervor Iaz
  Tip: Momeală Artificială
  Origine: NC(de Origine)

  Detalii Produs:

  Lungime: 15cm/5.9 în 20cm/7.87 în 25cm/9.84 în 30cm/11.8 în

  Material: sârmă din Oțel

  Culoare: Verde/Negru/Argintiu

  Lista pachet: 20 buc *Anti-muște de Pescuit Linie

  Nada Caracteristici:

  1) S-Mișcare În Aer La Orice Viteza Piese De Caroserie Conecta Cu Materiale Textile Permite Acest Lucru Atrage Wiggles La O Parte În Alta Ca Un Pește Adevărat Ar Înota.

  2) Super-Realiste Exterior - Construite Din Materiale de Înaltă Calitate Din Japonia, Expert Concepute Și Testate Riguros, 3d Realiste Ochii Și Viața-Ca Holografic Corpul Face Un Pește Adevărat.

  3) Built-In Gravity Ball - Ridica Arunca Distanță, Produce Un Sunet Atrage Prădători Mari.Design Simplificat, Reduce Rezistența La Vânt În Timpul Aruncat.

  4) Pe Scară Largă De Pescuit Specii - Reutilizabile Mediu Protector Largemouth Crankbaits.Diferite Culori Și Modele Pentru A Se Potrivi Orice Pescuit De Mediu.Atât Pentru Apă Dulce Și Apă Sărată.Mare Pentru Pescuit Biban, Biban Galben, Walleye, Stiuca, Muskie, Crap, Babușcă, Păstrăv, Etc.

  5) 100% Satisfacție De Garantare - Mare Trebuie Să-Au Element Pentru Pescari, Bine Ambalate, Disponibil Cadouri Perfecte Pentru Ziua De Nastere, Aniversare, Ziua Recunostintei, Crăciun Etc. Mai Mulți Cumpărători Aleg 5 Buc Combinație Care Poate Veni Mai Repede Și Mai Sigur.

 • Recenzii (3)

  • O Helga84

   <2en> the products are very beautiful but my advice to friends who will buy from Turkey do not just shop for a product. <2en> it comes more expensive with shipping charge and ptt charge. <2en> get at least five ten items your benefit from the receipt <2en> I recommend this store very soon reached my hand 21 items bought 18 TL customs tax came out

  • Motorclub7

   Got, tracked, all norms.

  • Narimanshkirov

   Everything is fine

  Scrie o recenzie

Produse similare