RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare

RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit Scăzut Mediu Ridicat Temperatura Seringă de Sudura cu Flux de Staniu Pasta de Lipit Pentru PCB BGA Instrumente de Reparare

19.11lei 12.04lei
In stoc
f338

Etichete: relife instrument, relif, emmc stencil, crema de tinichea, paste cu lipire, high temperature solder paste, trecut, relife lipire, crema de lipire, bga.

 • RL-406S: 227℃, Conține Argint, Plumb-gratuit
  RL-404S: 138℃, Plumb-gratuit
  Numărul De Model: RELIFE RL-403S 404S 406S Pasta de Lipit
  Nume De Brand: J. Decflo
  Funcția: De lipit, reballing, Tin Plantare
  Volumul: 10cc
  Certificare: Nici unul
  Numărul De Părți: RL-403S RL-404S RL-406S
  RL-403S: 183℃, Plumb
  Origine: NC(de Origine)
  Application1: Pentru PCB BGA SMD, SMT Instrumente de Reparare
  Cerere: Telefon Mobil Reparații Plăci De Bază

  Pentru En-Gros:

  Dacă aveți nevoie de mai multe produse sau un angrosist, vă rugăm să contactați-mă direct pentru oferta listă și informații despre taxa de transport maritim.

  WhatsApp: +8619168681170 / +86 19168681050

  Atentia

  1. Vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați și să înlocuiască acest articol, nu este un lucru usor pentru cineva care nu are abilitati tehnice cu demontare sau asamblare telefoane mobile/telefoane mobile.

  2. Recomand profesionale de instalare,utilizați instrumente profesionale pentru înlocuire,nu vom fi responsabili pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil care ar putea cauzate de funcționarea incorectă.Avem experiență în acest domeniu,dacă aveți orice dificultate cu înlocuire, vă rugăm să ne anunțați,vom învăța cum să facem să funcționeze.

  3. Produsele noastre sunt vândute la preț rezonabil,prețul cu amănuntul doar cu profit mic pentru a menține magazinul nostru de funcționare.Dacă aveți de ordine în vrac,va rugam anchetă înainte de a plasa comanda,vom accepta pret negociabil cu cantitatea de comenzi.

  4. Dacă livrare expres genera tarife, vă Rugăm să rețineți că, dacă nu plăti taxe vamale, din motive personale, am refuza restituirea.

  5.Nu avem nicio responsabilitate pentru adresa de livrare prevăzută în mod eronat

  Ambalare

  1. Toate elementele sunt originale, noi,introducem fiecare element cu plastic sigilabile sac care învelite cu bubble sac,și a pus în cutie de greu pentru a asigura siguranța bunurilor în timpul transportului.

  2. Vă rugăm să rețineți că unele elemente sunt destul de mici,vă rugăm să fiți atenți atunci când despachetați parcelă,în cazul în care acestea lipsesc sau incurc.

  Transport

  1. Pentru post, vom folosi Fishkings.ro Standard de Transport maritim, care este mai sigur, mai rapid și mai stabil, cu urmărirea NR.pentru a urmări coletul la timp.

  Timp de livrare(zile lucrătoare):

  2. DHL:3-7 zile

  3. UP:3-7 zile

  4. Fedex:3-7 zile

  5. EMS:5-10 zile

  6. Fishkings.ro Standard de Transport maritim : 10-25 zile

  Garanție Și Returnare

  1. Fiecare element a fost verificat și testat în bune condiții cu atenție înainte de ambalare,dacă sunteți dezamăgit cu element,sau aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface.

  2. Dacă primiți defecte sau incorecte elemente, vă rugăm să ia o fotografie pentru a trimite la noi,vom verifica și trimite unul nou.

  3.Elementele returnate au ambalajul original va fi extrem de apreciat,și va trebui să plătească taxă suplimentară de transport.

  Feedback-ul

  1.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv după ce confirmați livrare, 5 începe va fi foarte apreciat.

  2. Feedback-ul este foarte important pentru noi,vă rugăm să nu lăsați nagative feedback-ul înainte de a ne contacta.Dacă aveți orice probleme si nemultumiri,vă rugăm să tellt noi,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în timp.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare