EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI

EDUP Fraier Masina Suport de Telefon Mobil cu Suport pentru Telefon Stea În Mașină Magnetic GPS Mount-Suport Pentru iPhone 12 11 Pro Xiaomi, HUAWEI

19.95lei 13.55lei
In stoc
f375

Etichete: mașină de montare telefon, official xiaomi, car dvr holder, smartphone holder car auto, iphone 12 magsafe sta, xiomi, magnetic cu ventuza suport pentru telefon, kaisi suport magnetic, ecran lcd, casca de montare.

 • Material: ABS
  Aplicabile telefon mobil lățime: 66mm-84mm
  dimensiune: 11*10.5cm, after stretching
  Incarcator: No
  Caracteristici: Nu Caracteristici
  Origine: NC(de Origine)
  Nume De Brand: EDUP
  Aplicabile telefon mobil: 4.7-7.0 inch telefon mobil
  Rotație: 360 de grade

  1. Suportul de braț: suport clemă bratul se poate roti 360 de grade, flexibil roti, pentru a satisface nevoile diferite, și au o viziune mai clară.

  2. Domeniul de aplicare: suportul este potrivit pentru telefoane mobile, cu o lățime de 66mm-84mm, permițându-vă pentru a conduce în siguranță.

  3. Protecție antișoc: Acest suport de telefon mobil poate preveni telefonul de la zgarieturi si de vibrații.Telefon mobil titularul poate fixa perfect pe telefonul mobil atunci când de conducere.

  4. Unghi reglabil: ușor să se adapteze la telefon orizontal sau vertical pe ecran.Este foarte convenabil pentru a răspunde la apeluri, reda muzică și de poziționare GPS.

  5. Ușor de instalat: Aceasta masina suport de telefon este fixat cu o ventuza sau fix la priza de aer, și poate fi ușor de instalat, fara unelte.

  Descriere:

  Masina telefon suportul poate fi rotit la un unghi, este non-alunecare și rezistent la șocuri, și este ușor de instalat.

  Caietul de sarcini:

  Aplicabile telefon mobil: 4.7-7.0 inch telefon mobil

  Aplicabile telefon mobil lățime: 66mm-84mm

  Dimensiune: 11*10,5 cm, după întindere: 20cm, înainte de a se întinde: 15,5 cm

  Material: ABS

  Rotație: 360 de grade

  Pachetul Inclus:

  1 * Masina Suport De Telefon

  Note:

  1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

  2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare