Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren

Curse Feroviare Model De Masina De Curse Jucărie Educațională A Copilului Piesa Auto Joc De Aventura, Joc De Creier Mecanic Interactive Jucarii Tren

154.73lei 69.63lei
In stoc
f407

Etichete: jucarie pista, echipa de model de tren, led model de tren, tren cu fum, poza tren, piesa, thoma, văzut piesa, lego câștigător, caterpillar robot.

 • Numărul De Model: lyy53
  Tip: masina
  Caracteristici: Turnat sub presiune
  Avertizare: nu mânca
  CE: Certificat
  Tensiune: NO
  Certificare: CE
  Material: Plastic
  Numărul Certificatului De: U01608210430404-1E
  Plastic Tip: ABS
  Baterie: Nici O Baterie
  Scale: 1
  Varsta Recomanda: 4-6y, 7-12y, 12+y
  Navă/Navă: Alte
  Coduri de bare: No
  Origine: NC(de Origine)

  Notă: stilul și culoarea vehiculului sunt randomrandom cu 4 masini.Dimensiune produs: 27x26x20cm

  Caracteristici:

  1. Noul concept de mecanică link-ul de pe orbita aventura poate îmbunătăți capacitatea de gândire și capacitatea practică.

  2. Rezonabil structură mecanică, nici o baterie, o structură stabilă și funcționarea convenabil.

  3. Diferit de jucării tradiționale: copiii trebuie să le facă ei înșiși și să le urmăriți jucării.

  4. Mai multe culori ajuta copiii să recunoască culori din cele șase butoane și se potrivesc culorile de pe scena.Copiii invata pentru a utiliza butoanele de control să recunoască culorile.

  4. Mai sigur și mai ecologic material ABS nu este ușor să cadă: componenta nu va cădea, și se poate însoți copilul pentru o lungă perioadă de timp.

  5. 360 de grade de înmuiere tratament, rotund și neted, cu textura.

  Caietul de sarcini: dimensiune Produs: 26.5x26.5x20cm vă Rugăm să rețineți Material: ABS Aplicabile varsta: 3 ani și de mai sus, din Cauza diferenței de monitoare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine.Vă mulțumesc!Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

 • Recenzii (1)

  • Youngvito25luv

   Toy Like ad. Arrived very fast.

  Scrie o recenzie

Produse similare