Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google

Tuya ZigBee 3.0 infraroșu detector de alarmă APP de control senzor de mișcare pir stand montat smart senzor de corpul uman sprijin alexa google

29.23lei 17.82lei
In stoc
f425

Etichete: senzor de mișcare wifi, camera de alarmă cu senzor de mișcare, senzori zigbee, senzor de mișcare pir alarma pentru copii, hub pir, sonoff wifi, camera cu senzor de miscare, raze infrarosii senzor, zigbee, heiman zigbee senzor de mișcare.

 • Numărul De Model: Infrared sensor
  Origine: NC(de Origine)
  Certificare: CE, FCC, ROHS

  Descriere:

  100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

  Acest produs trebuie să fie utilizat cu tuya ZigBee3.0 poarta!

  Cu ajutorul senzorului piroelectric în infraroșu este adoptat, care are avantaje de înaltă sensibilitate și anti-interferențe.

  La 170° super mare unghi de detecție poate simți mișcarea corpului uman, în termen de 7 metri, și în liniște să înregistreze fiecare moment care trece.

  Instalați mai mulți senzori, în diferite locații, la usa, bucatarie, dormitor, etc. în același timp.Când deschizi ușa, camera de zi lumina va porni automat; când pleci de bucătărie, bucătărie soclu va reduce automat; atunci când te trezești noaptea, lampa de birou va porni automat...prin legătura Alte dispozitive inteligente, oriunde te duci, de viață inteligentă poate urma.

  Atunci când aparatul percepe mișcarea umană în intervalul de detectare, se va transmite informațiile în cloud prin poarta de acces, și puteți primi în timp real de alarmă împinge pe App.oriunde ai fi, și veți fi în controlul mișcării.

  Produsul este de marimea unei mingi de ping-pong, ascuns de instalare nu este eye-catching.

  Vine cu un 360 de rotație de bază de montaj, care pot fi plasate orizontal, cu susul în jos și pe verticală, și alegeți metoda de instalare corespunzătoare și locația în funcție de mediul de acasă.

  Se adoptă low-power pasiv de detectare metodă, se instalează o baterie buton, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de 365 de zile.Puteți seta, de asemenea, low-informații baterie împinge prin Aplicația pentru a vă reaminti să înlocuiți bateria în timp.

  Caietul de sarcini:

  Nume produs:zigbee senzor PIR

  Unghi de detecție:150°

  Baterie: 3V CR2450

  Stand-by curent:≤5uA

  Distanța de detecție: 5-7m

  Curent de lucru:≤80mA

  Temperatura de operare:-10℃~55℃

  Standard Wireless:Zigbee 802.15.4

  Material carcasă: ABS

  Baterie timp de: 2 ani

  Pachetul Inclus:

  1*Tuya ZigBee Senzor PIR

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare