Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie

Pastă de tip Cuțit Suport de Montare pe Perete Block Storage Holder Cutit Suport montat pe Perete Ustensilă de Bucătărie Rack Accesorii de Bucatarie

8.66lei 5.44lei
In stoc
f432

Etichete: suport ustensile, magnetic suportul de cuțit bamboe, țintă magnetic pentru cuțite, cuțit de bucătărie, falcon, bloc cuțit, suport cutit, kai magnetic pentru cuțite, cutit de bucatarie set, comerciale magnetic suportul de cuțit.

 • Origine: NC(de Origine)

  Descriere:

  *Punch-free invizibil suportul de cuțit: material PP, gol și de scurgere, praf și praf

  *Simplu și frumos, șase culori disponibile: gri, negru, roz, albastru, alb, verde inchis

  *Split, depozitare, convenabil și ușor de a lua, bucataria este organizat

  *Aproape de perete, nu ocupa spatiu: utilizarea rațională a spațiului de perete, elegant și cu economie de spațiu

  *Depozitare ordonată: Spune la revedere de la murdar, bucătărie poate fi, de asemenea, organizate

  *Poros cuțit de inserție poziție: de a Îmbunătăți funcția de stocare și de a crește spațiu de stocare

  *PP material: puternic și durabil, ușor să se spele

  *Suprafața gol: instalatii de ventilatie si aerisire, uscare rapida

  *Non-marking adeziv: capacitate portanta puternic, puternic și durabil

  *Pași de instalare: 1. Uscat perete; 2. Atașați adeziv și rupe-l în afară; 3. Puneți-l pe perete și scoateți-cadru; 4. Apăsați pe adeziv; 5. Re-atârnă; 6. Instalarea este completă.

  Caietul de sarcini:

  Nume produs: montat pe perete invizibil foisor

  Culoare: gri, negru, roz, albastru, alb, verde inchis

  Material: ABS

  Dimensiune: 20 * 19.2 * 3cm

  Greutate: 185g

  Aplicare: Bucatarie

  Pachetul Inclus:

  1*Raft

  Note:

  1-2cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

  Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

 • Recenzii (4)

  Scrie o recenzie

Produse similare