3D Cub de Jucărie pentru Copii Minge de Metal de Învățare Joc de Puzzle Labirint 3D Cub de Jucărie Joc Potrivit Pentru Copii Și Adulți 3D Cub de Jucărie pentru Copii Minge de Metal de Învățare Joc de Puzzle Labirint 3D Cub de Jucărie Joc Potrivit Pentru Copii Și Adulți 3D Cub de Jucărie pentru Copii Minge de Metal de Învățare Joc de Puzzle Labirint 3D Cub de Jucărie Joc Potrivit Pentru Copii Și Adulți 3D Cub de Jucărie pentru Copii Minge de Metal de Învățare Joc de Puzzle Labirint 3D Cub de Jucărie Joc Potrivit Pentru Copii Și Adulți 3D Cub de Jucărie pentru Copii Minge de Metal de Învățare Joc de Puzzle Labirint 3D Cub de Jucărie Joc Potrivit Pentru Copii Și Adulți

3D Cub de Jucărie pentru Copii Minge de Metal de Învățare Joc de Puzzle Labirint 3D Cub de Jucărie Joc Potrivit Pentru Copii Și Adulți

7.28lei 5.10lei
In stoc
f596

Etichete: xr milano caz.

 • Numărul De Model: Labirint 3D Cub de Jucărie
  Origine: NC(de Origine)
  Avertizare: No
  Intervalul De Vârstă: 2-4 Ani, 5-7 Ani, 8~13 Ani, 14 Ani Și Până
  Tema: Sport
  Certificare: Europa certificate (CE)

  Caracteristici :

  1. Materialul de siguranță: Acest cubi de jucarie este confectionata din material plastic, ecologic și verde, și jucărie este foarte sigur.

  2. De înaltă calitate de manopera: întregul cub de jucărie este lustruit fără probleme, este foarte sigur pentru a juca, și colțurile sunt rotunjite și nu rănească mâinile.

  3. Design-ul este interesant: Acest cub 3D este foarte interesant pentru a juca, care este propice pentru dezvoltarea intelectuală, și este o distracție și util jucărie.

  Descriere :

  Această jucărie 3D este ecologic, verde și manual, cu un design de înaltă calitate și interesant, care este propice pentru dezvoltarea intelectuală.Acesta este un joc interesant și util de jucărie.

  Caietul de sarcini :

  Dimensiune: 60*60*60mm

  Greutate: 77g

  culoare: albastru

  Pachetul Inclus :

  1*cub de jucărie

  Note :

  1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

  2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare