VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR

VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR

93.22lei 32.62lei
In stoc
f602

Etichete: ping pong, prindere padel, ping-pong de cauciuc, link-ul oculus, lama de ping-pong, padel tennis, stand vr, arma vr, overgrip padel, racheta.

 • Compatibil Marca: Pentru Oculus Quest2
  Nume De Brand: Rondaful
  dimensiune: Racket Handle
  Numărul De Model: Mâner Rachetă
  Greutate: 100g
  Tip: Controllers
  Model Compatibil: Pentru Oculus Quest2
  Origine: NC(de Origine)

  VR Controller Zbaturi Mâner Rachetă de Tenis de Masă de Prindere Pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii Extrem de Realist de a Îmbunătăți o Experiență VR

  Descriere: 1. Extrem de realist și ușor De utilizat: racheta de tenis de masă mânere pentru Oculus Quest 2 Atingeți Controlere sunt proiectate bazează pe real rachete de tenis de masă.Acesta poate fi folosit pentru mâini stânga și dreapta.Îmbunătăți foarte mult VR experiență de joc și de a crește joc de imersie.

  2. În condiții de siguranță și convenabil de design: Acesta oferă o bună protecție pentru Quest 2 controller.Partea roșie cu litera L, iar partea albastră cu litera R sunt ușor de a distinge și de a folosi.

  3. Ușor de utilizat: Ușor de instalat și demontat.Dacă utilizați mâna dreaptă, vă rugăm să folosiți partea albastră ca partea din față.Dacă utilizați mâna stângă, utilizați partea roșie ca pe front.

  4. Original design: racheta de tenis de masă de prindere este special conceput pentru Oculus Quest 2. Prindere funcția de rachetă de tenis de masă este aceeași ca de o adevărată rachetă de tenis de masă.Puteți să-l arate la prieteni și familie.

  5. Ce veti primi: 1 * Racheta de Tenis de Masă de Prindere (vă rugăm să rețineți că acesta este un unic, nu o pereche), 1 * Manual de Instalare.Vă rugăm să rețineți că acest produs nu include un controler tactil.Vă rugăm să rețineți: Acest produs este potrivit doar pentru Oculus Quest 2

  Lista De Ambalare:

  Racheta de Tenis de masă de Prindere*1 (Singur Nu o Pereche)

  Manual De Instalare*1

  Notă:

  Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

  Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare