1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy 1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy 1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy 1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy 1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy 1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy

1 buc Frământa Jucarie Breloc Adulți Copii de Relief de Stres Push Pop Frământa Jucării Educaționale Timpurii de Autism Speciale Needtoy

9.66lei 7.23lei
In stoc
f606

Etichete: xr pinkfloyd.

 • tip 2: Aerisire jucărie
  Numărul De Model: se frământa jucărie
  Tip 1: Decompresie Jucărie
  Tema: Transport
  Tip: Birou De Eliberare De Stres Breloc Jucărie
  Origine: NC(de Origine)
  Certificare: China certificate (3C), CCC
  Varsta Recomanda: 7-12y
  Suport: Picătură De Transport Maritim/ En-Gros

  Descriere:

  1. Ergonomic de Relief de Stres Jucărie: relief De stres bord jucărie este cel mai ergonomic, ușor de utilizat și de dependență de relief de stres jucărie astăzi.Jucăria este mic în dimensiuni și lumină în greutate, astfel încât să puteți pune cu ușurință în buzunar și să-l cu tine.

  2. De înaltă calitate, Eliberare de Stres: stresul Nostru de relief jucărie este fabricat din silicon de înaltă calitate, caracterizat printr-o buna suprafata de cauciuc și cauciuc moale butoane.

  3. Birou de Jucărie: Potrivit pentru deficit de atenție/tulburare de hiperactivitate și mai mult.De asemenea, potrivit pentru studenți, muncitori de birou de zi cu zi și de relief de stres.

  4. Ușor de Transportat: Nervos degetele nu pot pune-l jos!Încurajează stimularea tactila, calm, concentrare.Un simplu încântare că este greu de a rezista!Mini breloc cu inel atașa cu ușurință la chei, cumpărare, rucsac.

  5. Dezvolta Atentia: Atrage simțurile; încurajarea excelente abilitati motorii, senzoriale, de explorare, de cauzalitate învățare, abilitățile motorii fine, foarte potrivit pentru go-out.Încuraja stimularea tactila, calm și concentrare; bucurie simplă, care este irezistibil!Bomboane colorate de design atrage atenția copilului dumneavoastră.

  Caietul de sarcini:

  Material: Silicon

  Dimensiune: așa cum se arată

  Varsta potrivita: 3+

  Lista De Ambalare:

  Jucărie*1

  Note:

  Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

  Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare