25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare 25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare 25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare 25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare 25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare 25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare

25Kg x 5g Agățat de Scară Scară Digitale de Fundal Electronice Greutăți de Pescuit la Scară de Buzunar Depozitare Cântare

12.42lei 6.11lei
In stoc
f62

Etichete: bucătărie cântări, official xiaomi, cantar electronic de mare, mini scară, el cântare de bucătărie, scară de cafea cu temporizator, illuminati colier, pike wobbler, scară de cafea, scară de grame.

 • Origine: NC(de Origine)
  Scara De Tip: Digital
  Forma: Rectangle
  Sursa De Alimentare: Baterie
  Caracteristică: LED Display, Mini
  Numărul De Model: 002
  Precizie: 1G
  Material: Plastic

  Descriere:

  Vă rugăm să rețineți că ar putea fi de 10-30g greutate de eroare, vă rugăm să verificați-l bine inainte de a cumpara.

  Operare ușoară: O cheie de design, simplu și ușor de utilizat.

  Aplicarea pe scară largă: electronic portabil scara este foarte bun pentru călătorie, de cumpărături, de pescuit, și acasă, folosind.

  Multi-unitate coversion: Kg, Lb și JIN, 3 unitatea de cantarire.Mare pentru precizie de cântărire de metale prețioase, bijuterii,glod,pietre, pietre, medicamente, plante medicinale, și reîncărcare

  Ecran LCD Cu iluminare din spate albastru: clear LCD cu iluminare din spate ecran de zi și de noapte vizibilitate pentru a afișa cu exactitate greutatea.

  Compact și durabil: design Ultra-compact și lumină greutate, și ușor de transportat.Corpul principal utilizarea ABS inginerie de plastic ca material principal pentru durabilitate mare.

  Larga gama de greutate și de înaltă precizie: Digital Scară de Pescuit cu 25 KG Capacitate.Acesta Oferă Măsurători Precise, a Căror Precizie este de 5g Precizie.

  Caietul de sarcini:

  Materialul corpului: plastic ABS.

  Culoare: arată ca în poze.

  Dimensiune: 1.9*3.8*13cm.

  3 unități selectabile: kg, lb, jin.

  Capacitatea de încărcare: 25 kg.

  Gama de eroare: ±5g.

  Ecran de Afișare: Afișaj LCD Cu iluminare din spate albastru.

  Sursa de alimentare: 1 * CR2032 (nu este inclus).

  Pachetul Include:

  1 * Scară Digitale.

  1 * Manual De Utilizare.

 • Recenzii (3)

  • Jrizal8243

   The case is black plastic, the backlight is blue, auto-fixing the weight is red, comfortable. 5G error on weight up to 1 kg (once shows 135g and second time 140g) which is not critical to me. Come without a battery-suitable element CR2032 3V (was at home on other scales-such inserted and everything works). Comfortable. Seller great thanks!

  • Gregrichie18

   Small comfortable scales. Came to Tyumen in 16 days

  • Krunix Bj

   Все ок, пришли в Москву за 11 дней, батарейки нет)

  Scrie o recenzie

Produse similare