Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri

Mini Uscat Umed De Călcat, Mașină De Mini Prese Termice Mașini Electrice Portabile De Fier Steamer Portabil Pentru Acasă Călătorie De Afaceri

117.10lei 59.72lei
In stoc
f693

Etichete: drumul de fier, fier de siliciu, presa termica, ios comunicare bluetooth, fier de călcat cu aburi, fier mini fier de mozaic, thermal press 40x50, de călătorie mini fier de styling, pânză vapor, comerciale tare masina de inghetata.

 • Placa De Material: Metal
  Origine: NC(de Origine)
  Suport Material: tub din oțel
  Accesorii: Rack pentru haine
  Stil: PORTABIL
  Utilizarea: Mirosul Eliminarea/Dezumidificare
  Numărul De Model: 1

  Caracteristici:

  Haine obișnuite vapoare tind să puseu sau scurgeri de apă, care pot pata si chiar ruina hainele tale!Dar Ediția de Lux dispune de o Pompă Electronică Sistem care împiedică apa de la scurgerea.Fier de călcat cu abur de la orice unghi – Acest design permite chiar și abur cu susul în jos, fără nici apă lăsat în urmă!

  Caietul de sarcini:

  Produs Material: Abs, Pc-Ul, Modul De Încălzire Electric

  Putere nominala: 50w

  Frecvența nominală: 50hz

  Capacitate Rezervor de apă: 100ml

  Metoda De Incalzire: Electric De Încălzire

  Folosesc Gama: Călcare Haine, Tricouri, Lenjerie De Corp, Genti, Cravate, Etc.

  Produs: Funcția de Călcat, Umidificare, Dezinfecție și Sterilizare

  Culoare: Verde Inchis

  Pachetul Include:

  1 x Fier de calcat cu Aburi

  Note:

  1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

  3. Este un fenomen normal care organismul va primi febră în timpul lucrului.Acest produs este echipat cu peste temperatura protector.Este sigur și de încredere.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare