Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori

Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori

702.16lei 667.07lei
In stoc
f70

Etichete: coase, im masini de cusut industriale, 9 pinioane viteza, industriel masina de cusut, 9 pinioane, tutun rola rola rulare masina, Pinioane, industriale n mașină de cusut, masina de cusut v, pedala de la masina de cusut.

 • Mecanism De Feed: Mai multe
  Tip: Mini Masina De Cusut
  Starea: Noi
  Mecanice De Configurare: Plat-Pat
  Cusatura Formarea: Blocare Cusatura
  Max. Cusut Grosime: Reglabil
  Putere: 100-240V putere de aprovizionare
  Dimensiuni De Gabarit: 10.5" X 4.5" X 9"
  Max. Viteza De Cusut: Dublu Fir Și Viteză;
  Greutate: 3.1kg
  Numărul De Model: Multi-Funcțional Masina De Cusut
  Lungime Cusatura: Reglabil

  Noul Mini Multi-Funcțional Mașină de Cusut w/2 Viteze Filet Dublu Pentru Incepatori

  Caracteristici: ★ Multi-funcție de cusut: Un bun ajutor pentru viață, poate fi folosit pentru a coase denim, închidere cu fermoar, DIY tesatura, tălpi interioare, genti, perdele, etc. pentru a satisface nevoile de BRICOLAJ și de a adăuga distracție la viață. ★ Design User-friendly concept: Cu sertar de tip invizibil sertarul de depozitare, accesorii nu sunt ușor să-și piardă, ușor de a lua, masina este rafinat, manerul de sus este proiectat pentru a fi ușor să se mute; design Portabil poate fi plasat pe orice tip de avion fără fixare. ★ Selectați de înaltă calitate circulație: Toate componentele de bază sunt integrate în scheletul metalic, la fel ca inima omului, pot fi protejate în mod eficient, durabil și de lungă durată. ★ 12 tipuri de cusaturi: 1/2/3/4 este de a ajusta lungimii cusaturii cusatura dreapta; 5/6 este model de cusatura, 7/8 este butonul de blocare cusatura; 9/10/11/12 este curba de blocare ochiuri de margine.Atâta timp cât butonul de reglare corespunde cu numărul corespunzător, puteți utiliza propriul corp ochiuri pentru a ieși 1-12 tipuri de ochiuri. ★ Minunat de servicii post-vânzare:Dacă aveți orice întrebări sau probleme cu privire la produs,vă rugăm să ne contactați on-line,vom răspunde la mesaj în 12 ore, de luni până sâmbătă,exclude duminică.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare