Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare

Eco-friendly pliabil sac de cumpărături, de călătorie convenabil sac, nailon gros geantă de mână, supermarket cumpărături organ sac, capacitate mare

33.87lei 20.32lei
In stoc
f765

Etichete: mens geantă de cumpărături pliabilă, mare greu sac de machiaj, eco sac geantă de cumpărături, supermarket mașină sac, sac magazin, agățat organizator mare, agățat în dulap organizator, pungi saci de pânză, celebrul nailon sac de cumpărături, lucrurile confort.

 • Forma: Oval
  Model: Plat Tip
  Grosime: 8.5 sârmă
  Capacitate: De Mare Capacitate
  Origine: NC(de Origine)
  Caietul de sarcini: 40*40cm
  Utilizarea: Călătorie
  Material: Oxford
  Caracteristică: Eco-Friendly, Pliere
  Produs: geantă de cumpărături pliabilă
  Aplicabile Spațiu: În Spatele Ușilor/Pe Pereti
  Tip: Saci De Depozitare
  Numărul De Model: T0215

  Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

  Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

  Design de moda,100% Brand Nou, de înaltă calitate!

  notă:

  1. Lumina și diferite de afișare în fotografie poate provoca culoarea elementului din imagine pentru a fi ușor diferite de la obiectul real.Admisibil de eroare de măsurare este +/- 1-3cm.

  2 în General, un agent de vulcanizare (un catalizator care joacă un rol important în procesul de turnare) este adăugat la materii prime pentru a face produsul final mai flexibil, si silicon produs poate avea un miros.În general, majoritatea agenți de vulcanizare va volatiliza după formarea, și reziduul va dispărea în câteva zile. (Vulcanizare agent nu va afecta sănătatea oamenilor)

  Sfaturi pentru eliminarea mirosului: a Pus produsul în apă sărată timp de aproximativ o jumătate de oră, apoi spălați-l, mirosul va dispărea.

  Despre feedback-ul:

  1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și detaliate de 5 stele comanda niveluri.După care vă arată imaginea de feedback-ul, ne va oferi o suplimentare de 5% reducere pentru urmatoarea comanda, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea plată.

  Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul Fishkings.ro știri și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Fără nici o comunicare cu noi, vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ.

 • Recenzii (2)

  • Nanaki292

   Elegantly sewn, very roomy, perfect handbag. take it without hesitation

  • Rap Gruppa3

   Very nie size and well made

  Scrie o recenzie

Produse similare