Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie

Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie

1 282.49lei 961.86lei
In stoc
f811

Etichete: range rover l322 corp, tiida body kit, arc roata, splash autocolant, bara kia, fender flares universal auto, w463, alcantara folie, primul kit de ajutor, roți de direcție defender.

 • Plasarea pe vehicul: Stânga
  Numarul Parte: V
  Articol Greutate: 5KG
  Schimb Numărul Parte: Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata
  Origine: NC(de Origine)
  Altă Parte Numărul: Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata
  Țara/Regiunea de Fabricație: Guangzhou
  Caracteristici Speciale: Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata
  Tip De Material: ABS

  Pentru land rover apăra Fender Flares Arc Roata Pentru Masini de Kituri de Corp Noroi apărătoarea rotilor Extensie

  DESCRIERE Brand: Accesorii Piese Stare: Produs Nou Tip: Aripa Semnalizare/Arc Roata Loc: Made in China Plasarea pe Vehicul: Stânga, Dreapta Material: Fabricat din ABS Numărul de Produs(e):1 Set(set Complet pentru instalare)

  Plata 1) Vom accepta Qiwi, Mastercard, Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile.Shippment 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. 2. Comenzile procesate în timp util după plata de prelucrare a făcut. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt reale element .Acestea sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine ASAP cu un răspuns.Garanție 1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în original ambalaj, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 3. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare