Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor

Frozen Petrecere Albastru Personaje De Desene Animate Teme De Unică Folosință Seturi De Tacâmuri Servețele Farfurii De Hârtie Pentru Copil Ziua De Nastere Consumabile Partid Decor

2.93lei 2.51lei
In stoc
f821

Etichete: ziua congelate, elsa telefon, congelate jucărie, cursa auto petrecere de ziua, inel pentru barbati, mare verde șervețele de hârtie, vasul de aur, oamenii uzura de partid, elsa, elsa frozen.

 • Tip: eveniment & consumabile partid
  Culoare: ca imagine
  Ocazie: Petrecere De Ziua, Ziua copilului, festiv festiv consumabile
  Material: Hârtie, Plastic Pvc
  Servetele Disney Frozen: Disney Frozen Paie
  BUC: 6pcs\mulțime
  Disney Frozen Corn: Disney Frozen Măști
  Disney Frozen Consumabile Partid: Disney Congelate Veselă De Unică Folosință
  Numărul De Model: Disney Frozen Petrecere De Ziua Decoratiuni Consumabile
  Tip de en-Gros: No
  Disney Frozen Steaguri: Disney Frozen Banner
  Disney Frozen Furculita: Disney Frozen Lingura
  Origine: NC(de Origine)
  Nume De Brand: Disney
  Tema: disney frozen
  Model: Desene animate de animale, Băiat Și Fată, Animale, Desene Animate Figura
  Tacamuri De Unica Folosinta Tip: De Unică Folosință, Șervețele & Inele Pentru Șervețele
  Disney Frozen Balon: Disney Frozen Cuțit
  Setați Tipul: No
  Disney Frozen Cupe: Disney Frozen Plăci
  Disney Frozen Invitație: Disney Frozen Față De Masă
  dimensiune: 16*16 cm
  Disney Congelate, Pungi De Cadouri: Disney Frozen Explozie

  Bine Ati Venit La Viață Minunată Petrecere Magazin

  Tema: Disney Frozen Material:Hârtie Culoare: Ca imagine arată.Dimensiune: 1.Față de masă 1buc 132x220cm 2.Servetel 10buc 16x16cm 3.Placa 6pcs 7inch 4.Cupa 6pcs 7.5x7.8cm 5.Pai 6pcs 22,5 cm 6.Masca 6pcs 17x8cm 7.Carte de invitație 6pcs 14x11cm 8.Steagul 12buc 2.8 M 9.Punga de cadou 6pcs 16.5x24cm 10.Explozie 6pcs 8x13cm 11.Cornul 6pcs 3.5x20cm 12.Pălărie 6pcs 20x13cm 13.Cuțit 6pcs 16cm 14.Furculita 6pcs 14cm 15.Lingura 6pcs 14cm Notă: 1.Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 1-3 cm de eroare. 2.Poate avea pic de culoare diferite, cu diferite de calculator,în cazul în minte,nu-l cumpere .

  Transport:

  1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită. 2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail are estimated15-60 de zile. 3. Recomandat transporturi: Fishkings.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid. 4. Oferim, de asemenea, exprima shippings cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .dacă ai nevoie urgent de ea sau cantitatea este mare.

  Politica de returnare:

  1. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați. 2. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau concernms. 3. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de expediere.

  Feedback-ul:

  1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele). 2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback negativ în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune soluții satisfication este propunerea noastră de a face mai bine.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare