10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie 10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie 10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie 10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie 10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie 10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie

10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie

5.27lei 2.51lei
In stoc
f839

Etichete: minge de companie, caine kong jucărie, jucarie pisica, minge de câine jucării, mingea câine, cheongsam dressup, cat pene de jucărie, animale de companie câine de jucărie, carnavalul de hot-dog, animale de companie jucărie.

 • Material: Fleece
  Origine: NC(de Origine)
  Jucarii Tip: Bile
  Tip: Câini

  10 Buc/Set Minge Curcubeu Jucării pentru animale de Companie EVA Moale Interactiv Pisica de Cățeluș Câine Pisoi Joc Amuzant de Colorat Cadouri Mesteca Bile Animale de companie 34YF

  OOTDTY

  100% de brand nou și de înaltă calitate

  Caracteristici:

  Oferind o jucărie pentru animale de companie este necesar și-l va ajuta animalele de companie și petreacă timp plictisitor atunci când nu sunt aici pentru ei,jucându-se cu ei.

  Această minge este fabricat din EVA,moale și de pluș,cu model curcubeu,colorat și atractiv,va atrage animale de companie atentia cu siguranta.

  Mingea jucării sunt întotdeauna populare cu animale de companie,amuzant și amuzant pentru ei de joc,și poți să te joci cu ei,pentru a îmbunătăți dvs. de interactivitate între timp.

  Musca si mesteca rezistență,indiferent de cât de companie musca,se aplică pisică,câine sau alte animale de companie mici,acesta va aduce mult mai distractiv pentru animale de companie.

  2 culori poate fi opțional,puteți cumpăra ambele dintre ele pentru animalele de companie,și bile va fi ușor să dispară.

  De înaltă calitate și durabile,de mare intensitate și de îmbătrânire,cadouri minunate pentru animale de companie!10 bucăți sunt într-un singur set.

  Caietul de sarcini:

  Material: EVA

  Tip: Curcubeu

  Culoare: Portocaliu,Albastru

  Dimensiune: Unul Mărime

  Diametru: 3.5 cm(1.38 inch)

  Cantitate: 10 Buc/Set(alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!)

  Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

  2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

  Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

  10 x Mingea

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare