12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci 12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci 12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci 12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci 12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci 12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci

12 Buc 11.8 inch Coco Fibre de nucă de Cocos Copac Mulci Inel Protector Mat - Coco de Linie Mulci Mat pentru Disc de Plante de Ghiveci

112.20lei 62.81lei
In stoc
f860

Etichete: fibre de nucă de cocos, decor pentru gradina, coco filmul, a gyerek bucătărie, coco miguel, planta capac, gardenia plante, de nucă de cocos nucă de cocos, wtltc, decor gradina.

 • Material: Alte
  Origine: NC(de Origine)
  Setați Tipul: Da

  Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

  Naturale si organice inele de copac: Aceste copac protecție covorase sunt realizate din ingrediente naturale de fibre de nucă de cocos, care este foarte gros, fibra este distribuită uniform și durabil, se poate păstra umiditatea solului în oală bine.

  Protecție completă de copaci și plante: Naturale paie, rogojini proteja plantele mai eficient decât iarba acoperă.Este făcută din coajă de nucă de cocos naturale de fibre, care este un excelent mulci plantă care rezistă la îngheț și vă permite de apă, aer și substanțe nutritive pentru a intra în rădăcinile de arbuști sau copaci.Se poate menține temperatura solului și are un efect de hidratare buna.

  Cantitate: 12 bucati de nucă de cocos copac capac inel de arbore de protecție rogojini pe ambalaj, calitatea și foarte groasă de copac protecție rogojini sunt perfecte pentru tine pentru a le pune în vase / oale, Ușor de utilizat inele de copac sunt foarte bune pentru plante și copaci în interior cât și în aer liber, să crească o grădină perfectă în gazon.

  Dimensiune: Fiecare capac inel copac protector are un diametru de 11,8 inci.Această dimensiune este potrivit pentru tine de a utiliza cu ghiveci.Este ușor de instalat și pot fi tăiate.

  Ușor de utilizat: Aceste copac protector rogojini au deja propria lor forma-rotunde, le puteți plasa pe rădăcinile plantelor în ghivece de flori, atâta timp cât vă alegeți mărimea potrivită, se va potrivi bine.Puteți, de asemenea, taie-le în bucăți mai mici dimensiuni pentru a se potrivi dimensiunea de oala ta.Ele pot fi folosite în grădiniță, gradina, balcon sau la birou, ghivece de flori, verde proiecte, și chiar de nunta decor verde.

  Runda design se potrivește forma unui ghiveci obișnuit și este foarte ușor de utilizat, doar puneți-l în jurul rădăcinile plantelor în ghiveci.

  Ele pot fi folosite pentru orice ocazie: grădiniță, balcon, terasă, birou, verdeață, nunta decor de verdeață.

  Acestea joacă un rol în umezirea solului și prevenirea buruieni de absorbție de substanțe nutritive, și acestea sunt mai favorabile pentru plante rădăcină de sănătate.

  Sfaturi:

  Este ușor de alunecare-le în jurul unui trunchi de copac de anysize.Doar folosi o pereche de foarfece pentru a personaliza și de a mări centrul

  Atunci când este utilizat în aer liber, poate fi spulberat de vânt, și o piatră poate fi plasat pe partea de sus a preveni acest lucru.

  dimensiuni:Diametru de aproximativ 30 cm

  Material:Nucă De Cocos

  culoare:Maro

  Conținutul Pachetului:

  12 x Palma Acoperă Inelul Copac Rogojini de Protecție

  Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

  Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare