BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru

BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru

217.42lei 108.73lei
In stoc
f887

Etichete: lcr metru, smd tester, bside multimetru digital, tester pentru tranzistor, esr, corpul tranzistor tester, vsh tester, qa tester, lcr t7, încărcător de baterie pentru nikon d60.

 • Nume De Brand: BSIDE
  Certificare: CE, FCC, ROHS
  Numărul De Model: BSIDE ESR02PRO
  Origine: NC(de Origine)

  BSIDE ESR02PRO Digitală pe Tranzistor Tester Multimetru Componente SMD Diodă Triodă Capacitate, Inductanță, Rezistență la Lcr-Metru

  BSIDE ESR02PRO Digitală pe tranzistor SMD Componente tester Diode Triodă Capacitate Inductanță Multimetru ESR Metru.

  Alege culoarea vă place! ( Roșu sau Negru )

  Descrieri:

  Acest instrument este un instrument dezvoltat pentru electronica ingineri, dezvoltatori, reparatii electronice, producția de plante și entuziaști.

  Este foarte ușor pentru a testa plug-in și SMD dispozitive, de asemenea, puteți testa diferite tipuri de diode, triodes, tiristoare, MOSFET, permite de a analiza tipul de dispozitiv, polaritatea pini, ieșire HFE, supapa de tensiune, intersecția capacitate de FET.

  Parametri:

  Rezistență: 0Ω-50MΩ.Rezolutie: 0.01 Ω.

  Capacitate: 25pf-100mf.Rezolutie: 1pf.

  Inductanță: 0.01 mH-20H.Rezolutie: 0.01 mH.

  Măsurare capacitate ESR rezolutie: 0.01 Ω.

  Lucruri de reținut:

  Înainte de testarea condensator, asigurați-vă că să-l îndeplinească, în caz contrar se poate deteriora circuitul intern.

  Dacă utilizați alimentare DC, vă rugăm să alegeți DC 9V - 12V adaptor (inclusiv 9V si 12V).

  Poate fi alimentat de la o baterie 9V 6LR61, atunci când puterea bateriei este sub 6V, vă rugăm să înlocuiți unul nou.

  Cum să utilizați instrucțiunile:

  Push", PUTERE / TEST" la putere și de a începe un test, mai multe măsurători poate fi repetată de către această cheie, auto power off 20 de secunde după măsurare.

  Oferim trei tipuri de priza, fiecare soclu pin 1 pin 2 si pin 3 sunt conectate.

  Există un tabel "tipic ESR valoare de condensator electrolitic" la spate, este pentru ghidarea numai, acestea sunt valoarea tipică pentru clasa standard condensator electrolitic la temperatura camerei.

  Calibrare:

  Scurt test pin 1, 2, 3 și apăsați "POWER / TEST" buton, apoi de pe ecran pentru a introduce calibrarea, apăsați din nou butonul în interval de 2 secunde pentru a confirma.Câteva secunde din urmă mesajele de pe ecran pentru a elibera pin 1, 2, 3, eliberați-le și așteptați pentru calibrare finis.

  Conținutul Pachetului:

  1 x ESR02 PRO Digital Tranzistor Tester

  1 x manual de limba engleză

  1 x cutie de Culori

  1 x ESR test clip(cost Suplimentar necesar)

  Pachetul greutate: 0.25 kg

  Dimensiune pachet(L x W x H): 17.50 x 10.00 x 6,00 cm / 6.89 x 3.94 x 2.36 inci.

  Pentru notificare:

  Notă:

  La 9V *1 baterii nu sunt incluse în pachetul din cauza de Securitate a Aviației Verifica.Îmi pare rău pentru orice neplăcere cauzată.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare